Diepe actie voor Deep Beauty

INDIBA

Elke veroudering van het lichaam is te wijten aan een combinatie van genetische bepaling en van omgevingsfactoren.
Het natuurlijke of genetisch bepaalde verouderingsproces begint gewoonlijk rond het 26ste levensjaar. De huid produceert minder collageen en elastine en krijgt bijgevolg een verminderde veerkracht. Dode huidcellen worden minder snel afgestoten en de omzetting in nieuwe cellen verloopt trager. Rimpels en lijnen worden zichtbaar, de huid wordt dunner en verliest aan stevigheid, uw teint wordt valer. Tevens krijgt men een verschuiving van de vetcellen - dit resulteert mogelijk in plaatselijke vetophopingen en anderzijds verzakkingen.

De meest gebruikelijke externe factoren of omgevingsfactoren die het verouderingsproces versnellen zijn blootstelling aan de zon, levensstijl, voedingspatroon, herhaaldelijke gelaatsuitdrukkingen, slaaphoudingen, zwaartekracht en roken.

Door een verslechterde bloedcirculatie- en afvoer van vocht verharden onderhuidse celclusters. Afvalstoffen, vet en vocht hopen zich op en het bindweefsel komt onder spanning te staan. Cellulite ontstaat.

 

De gepatenteerde Indiba Deep Beauty technologie komt uit de medische wereld en werkt op het weefsel in door een drievoudige actie:

  1. Pro-ionische actie: de ionen, microdeeltjes die essentieel zijn voor het metabolisme van onze cellen, worden gemobiliseerd en weer in balans gebracht.

  2. Microcirculatie: de thermale actie verbetert de bloedsomloop en brengt zuurstof in de weefsels, waardoor onzuiverheden verdwijnen en toxines afgevoerd worden.

  3. Hyperthermie: bevordert de elasticiteit, vermindert weefselverkleving en verbetert het celmetabolisme.

Indiba Benelux maakt deel uit van:

Indiba, S.A. (Indiba).
Francesc Viñas 3, Bajos Izquierda - 08174 Sant Cugat del Vallés, Barcelona.
Tel: 902.99.62.10
Handelsregister Barcelona: 5544, Volume: 4845, Folio: 57, Sheet 64050. Eerste registratie.
CIF: A-08860637.

Een service van Beleko Health & Beauty Clinic