Over ons

“Indiba Medical Technology” is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van medische apparatuur. Deze ontwikkeling is steeds gebaseerd op doorgedreven internationaal onderzoek. We zijn gevestigd in Barcelona. Indiba is een ware pionier op het gebied van ontwerp, productie en de commercialisering van technieken en toestellen die gebruik maken van radiofrequenties. Wij zijn werkzaam in de esthetische wereld en in de schoonheidsverzorging. We bestaan ondertussen 27 jaar en hebben internationale medewerkers in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, de Benelux, Spanje, Portugal, Italië, Japan, Singapore, Indonesië, Maleisië, Korea, en ook Mexico, Argentinië en Chili.

 

Onze filosofie is zeer eenvoudig en gebaseerd op het leveren van uitstekende resultaten, zowel voor onze klanten als voor onze zakelijke partners. We ondersteunen onze klanten met internationale events en PR, maar eveneens door het constant up-to-date houden van onze opleidingen en de productontwikkeling.

 

Wij zijn er trots op dat we alle stappen van het proces controleren, van ontwerp, ontwikkeling, productie, kwaliteitscontrole, en opleidingen tot de commercialisering.

 

Wij gaan steeds proactief te werk! We zijn klantgericht en gaan voor resultaat. U zal merken waar Indiba voor staat!

Indiba Benelux maakt deel uit van:

Indiba, S.A. (Indiba).
Francesc Viñas 3, Bajos Izquierda - 08174 Sant Cugat del Vallés, Barcelona.
Tel: 902.99.62.10
Handelsregister Barcelona: 5544, Volume: 4845, Folio: 57, Sheet 64050. Eerste registratie.
CIF: A-08860637.

Een service van Beleko Health & Beauty Clinic